Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire érdekli a fiúkat a...

Mennyire érdekli a fiúkat a smink?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy ilyen értetlenül tettem fel a kérdést.

Konkrétan arra gondolok, hogy mi van, ha egy lányt mindenki csak sminkkel látott eddig, és összejön a egy fiúval, összeköltöznek, és a fiú meglátja smink nélkül?

Mi van ha meglepődik és nem tetszik majd utána neki? Nagyon sokat számít ez a fiúknak? Nem tartom annyira szépnek az arcom, ezért sminkkel javítom(szempillaspirál+ szemcerka vékonyan, mert szőke vagyok és még a szempillám is szőke ezért nem is látszik egyáltalán). am. az alkatom, hajam szép, ápolt vagyok meg minden. De ettől valamiért tartok egy kicsit, h ha meglát smink nélkül nem tetszek már neki esetleg.

2010. jan. 24. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Bnőm is nagyon félt attól, h meglátom smink nélkül... :D nekem ugyanannyira tetszik smink nélkül is mint sminkkel... vagy talán jobban is :) mert a smink nélküli a természetes szépség :)
2010. jan. 24. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Hidde el, hogy ez a "probléma" néhány év együtt járás után eszedbe sem fog jutni. :) Komolyan!

Egyébként ez nem úgy működik, hogy egyszer meglát smink nélkül, megijed és már ki is szeret belőled...

Olyan nincs, hogy mindig tökéletes egy nő sminkje, és mindig totál elfedi az arcát :) Egy csók után pl. a szájfénynek már nyoma sincs. Fél óra ölelkezés után az alapozó és a pirosító már csak emlék. Egy jó nevetés után a szemfesték nagy részét óhatatlanul letörlöd. :)

Ha mindig erősen fested magad, a srácnak akkor is lesznek benyomásai a "csupasz" arcodról :)

Viszont tapasztalatból mondhatom azt is, hogy ha olyan a srác és smikkel "szok meg", akkor mindig az lesz neki az "igazi" arcod... :) Engem a barátom mindig ugyanúgy szeret, de észrevettem már, hogy szépen kikészítve vagyok neki igazábón ÉN :)

24/L

2010. jan. 24. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nekem is probléma volt hosszú ideig. Ha megyek valahova, első dolog a szempillaspirál meg a ceruza, mert részévé vált a mindennapi rutinnak :)

Amúgy akkor a "legszebb" (ez ironikus volt) egy nő, amikor egy átszeretkezett éjszaka után reggel felébred kócosan, álmosan, laposakat pislogva, szétkenődött sminkkel. De ha egy rosszabb pillanatomban ez eszembe jut, akkor párom halkan énekli a fülembe, hogy az, aki szép, reggel is szép, még ha össze is gyűrte az ágy :)

De az előző hozzászólónak igaza van: én is akkor kapom meg a legtöbbször, hogy milyen szép vagyok, ha ki vagyok sminkelve. Bár nálam elég nagy a differencia "a két arcom" között, mert sokszor hordok pl buliba goth stílus idéző szemfestéseket.

Elkerülhetetlen a smink nélküli élet, ne problémázz rajta. Szeretni fog kifestetlenül is. Akkor meg, amikor majd összeköltözésről lesz szó, minden állapotban látni fog, és már nem a smink nélküli arc a legnagyobb dolog, amit felfedsz magadból.

2010. jan. 25. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok. Igazából lehet, hogy nem vagyok annyira csúnya smink nélkül sem, csak teljesen más. És ezt már más is megjegyezte. (tesó, barátnők...)Merthogy ugye fekete szempillaspirál nélkül szőke a szempillám is. És mi a véleményetek a tartós szempillafestésről?
2010. jan. 26. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha eredetileg szőke a szempillád, akkor elég látványos lesz a tartós szempillafestés. Azért ne úgy képzeld el, mint a szempillaspirált, mert ez a szempilla "vastagságán" nem változtat csak a színén.

Próbáld ki, szerintem jó lesz. Kozmetikus párszáz forintért megcsinálja neked.

2. válaszadó voltam

2010. jan. 26. 23:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. jan. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!