Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mlyen smink illene a szememhez...

Mlyen smink illene a szememhez? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 24. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az arany marha jól állna =D

Még jól néz ki hozzá a zöld, barna, narancssárga, sárga.

De a hideg színeket kerüld, a te szemedhez nem állnának jól.

De ha sima fekete szemcerkával vagy tussal kihúzod az is nagyon jó lehet. =D

2010. jan. 24. 21:56
 2/4 igabcsy ***** válasza:
100%

A szemed zöld, és ha jól látom a hajad barna, mintha kissé vöröses lenne.

Mivel a szemhéjad kissé rálóg a szemedre (ez adottság, nem tudsz vele mit kezdeni) ezért én inkább az élénkebb színű sminket ajánlom.

A helyedben kerülném a zöld és a kék sminket.

Inkább javaslom a rózsaszínt és a lilát.

Úgy fesd ki, hogy alapozd le egy világosabb árnyalattal, a szemhéjadat majdnem a szemöldököd vonaláig. Ezután ugyanannak a színnek a sötétebb árnyalatával húzz egy vastagabb vonalat az aplikátorral a felső szempillád töve fölé. Ezután ezt satírozd el a világos felé.

Én csak a felső szempilládat hangsúlyoznám spirállal.

Próbáld ki, és az eredmény úgyis magáért beszél. Ha tetszik amit a tükörben látsz, akkor valószínű jól áll Neked.

2010. jan. 24. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek:)
2010. jan. 25. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Zöld,lila, arany,lényeg hogy picit erősebb legyen a sminked valamint a zöld szemet remekül kiadja a barna-pink párosítás
2010. jan. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!