Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon Magix sminkalapról?

Figyelt kérdés
Pattanásos a bőröm, jól fed? Tartós? Nem gyullad be tőle a bőr?
2010. jan. 24. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon jó, imádom, csak dícsérni tudom! Tarós, fed, gyulladás nuku, szép, sima, egyenletes, stb.

Nekem bejött! :)

2010. jan. 24. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Fed??? Ti miről beszéltek? Ez fehéres színű, felkenve totál átlátszó! Ez nem korrektor, se nem alapozó (jó, nevezik színtelen alapozónak is) de ez sminkalap.

A pattanás ugyanúgy látszik alatta is, a mitesszer is. Icipicit segít rajta, de ez nem korrektor/alapozó/púder/papírzacskó!

[link] Nekem ilyen van, már a sokadik tubust használom belőle.

Nagyon jól mattít, véd a hideg/szél ellen, tartós. Kellemes, bársonyos lesz tőle az arcbőr.

Szóval jó dolog.

Viszont vigyázni kell ha utána orrot fújsz mert a zsebkendő ledörzsöli és elkezd hámlani és alig tudod elsimítgatni, hogy ne álljon ki darabokban a bőrödről, elég kellemetlen.

Én azt vettem észre, hogy ha sokat használom (minden nap) akkor egy idő után kiszárad az arcbőröm. Rövidtávon hidratál és kellemes, de hosszútávon hámlik tőle az arcom ha nem mosom le rendesen és nem használok mellé hidratáló krémet.

Ennek ellenére, mondom nagyon jól mattít az egyik legjobb ilyen termék volt számomra a piacon. Sokat próbáltam már ezzel majdnem egész nap matt marad az arcbőröm.

2010. jan. 25. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!