Hogyan novesszem meg a szemoldokom?
Figyelt kérdés
Az a problemam,hogy tul kicsi a szemoldokom es nem igazan tudom, hogyan noveszem meg hogy legyen erosebb es hoszabb? Nincsen valami otletetek erre,vagy esetleg valami kremet nem lehet ilyesmire kapni? Tulajdonkepp kitalatam egy primitiv modszert ra, ambar igyis tul keskeny.. de viszont joval hoszabb lett. Egyszeruen levagom. Aztan pedig mama a szal sokkal hoszabbra no meg. De ha tudtok valami mas hatekony modszert varom az otletetket. Elore is koszonom.2010. jan. 24. 17:23
1/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, én a szemöldököm és a szempillám is ricinusolajjal kenem. Szebb, dúsabb lesz. Patikában lehet kapni párszáz forintért. Nekem bevált.
2/5 anonim válasza:
én egyszer levágtam a szempillámat barátnőmmel együtt régen, hogy nagyobb legyen, és 1 hónapig tartott, mire egyáltalán visszanőtt, és nem is lett nagyobb :)
szóval a vágást nem javaslom :)
3/5 anonim válasza:
A vágástól nem lesz nagyobb, ez tévhit...
4/5 anonim válasza:
Most a vastagabb szemöldök a divat?
5/5 anonim válasza:
Igen a vastagabb a divat de nem az a "Joe Jonas" szemöldök:P
Amúgy szerintem próbáld ki azt amit az 1. válaszoló írt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!