Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan szerezzek korrektort,...

Honnan szerezzek korrektort, púdert és alapozót?

Figyelt kérdés

Félvér vagyok (félig fekete) és eddig egyik drogériában sem találtam a bőrszínemnek megfelelőt a fenti termékekből. Viszont én is szeretnék szépen sminkelni, de így nehéz lesz :/ Azt sem tudom igazán, hogy hogy kell, ami gáz, mert 23 leszek :D Hétköznapokra kb szemhéjfestéket, szemcerkát meg szempillaspirált használok.

Ebayen is nézegettem, de a minőségükről nem tudok semmit.

2014. okt. 12. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Müller, douglas, mac, ó utcai kryolan Pesten. Szóval a dm-rossmann vonalnál komolyabb helyeket keresd. Nem lesz olcsó, de biztos találsz.
2014. okt. 12. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom mondani, amit az első írt, illetve az ebayen túl is van élet. Vannak online drogériák ahonnan lehet rendelni, olvasgass teszteket különféle blogokon, a képek segíthetnek a szín eltalálásában és arról is tájékozódsz közben, hogy milyen a minősége, milyen bőrproblémákra megoldás, milyen a finise, stb. Mondjuk ha nem tudsz angolul vagy franciául, akkor nehezebb lesz, de ha valamilyen idegen nyelvet beszélsz, biztos találsz infókat.

A használatot pedig tuti szívesen megmutatja egy barátnőd - az alapokat tekintve nem hiszem hogy bőrszínfüggő lenne a dolog. Meg tele van az internet tutorialokkal, azok alapján biztos boldogulsz.

És nem tudom mennyire sötét a bőröd, de érdemes olyasmi videókat is nézni, amin hasonló az alap, mert a pirosítás, kontúrozás már kicsit más, el tudod lesni a trükköket és a megfelelő árnyalatokat. Hiába ajánlanék neked pl egy szuper pirosítót, az én falfehér képemen már az is rikító, rajtad meg lehet meg se látszana gyakorlatilag.

2014. okt. 12. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem Pesti vagyok. Ahol lakok, ott nincs Müller, csak Rossman és DM :/ Online is nézelődök mindenfele, youtube-on is csomó tutorialt néztem már. Csak gyakorolni nem tudtam még eddig őket cuccok híján :D Akkor marad az online vásárlás.

Azért köszönöm a válaszokat :)

2014. okt. 13. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Megérné felmenni pestre, már csak azért, hogy tudd a megfelelő árnyalatot. Utána rendelhetsz netről is.
2014. okt. 13. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!