Mitől pirosodhat be a szemem?
Figyelt kérdés
Mikor ki vagyok sminkelve(szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték), akkor estére vagy délutánra mindig bepirosodik a szeme, valamelyik összetevőt nem bírnám, allergia? Nektek szokott ilyen lenni?2010. jan. 23. 15:08
1/4 anonim válasza:
ja hallodtam már olyat h vki allergiás rá..:S ez pech..de talán vannak olyanok(csak eléggé drágák) ilyen ásványi anyagos izé, legalábbis ezt hallodtam, am nem muszály festeni magad ha megszokja a környezeted úgy is szépnek fognak látni, meg szép is vagy csak először furán néznek ha ugy mész be a suliba/munkahelyre:D
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy a zöldtől piros a szemed nem a sminktől!
A visine szemcsepp fullra megszünteti a pirosságot!!!
3/4 A kérdező kommentje:
milyen zöld?
nem szemcsepp kell, hanem vmi más, más anyagú cuccok.
2010. jan. 23. 15:36
4/4 anonim válasza:
nem biztos hogy a sminktől van,de van rá esély.Amúgy nekem is ezvolt:Saztán rájöttem, hogy attol vörösödik be, hogy sok a füst a bulihelyeken:Dés én vettem dmbe ilyen löttyöt,amit direkt arra fejlesztettek ki, hogy ha sminkelsz, akkor ne legyen vörös a szemed, és fényjlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!