Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vettem ragasztós műkörmöt!?...

Vettem ragasztós műkörmöt!? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Feltettem és úgy vettem észre, hogy a ragsztó elég erős.. Ha jól mírja a körmöm és hétfőre leszeretném szedni akkor mivel tudnám?? Valami "házi" praktika?? (Volt már ragasztós műkörmöm de nem volt ennyire erős a ragasztó :$)
2010. jan. 23. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó neked mer nekem eddig az összes ragasztós körmöm 10 perc után leesett. Amúgy egy kis tálkába amibe belefér a kezed önts körömlakklemosót és áztasd be a körmödet.
2010. jan. 23. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
én egyszer a legjobb barinőmmel ragasztottam fel.Egyikünknek se jött le,de másnap suli volt,le kellet szedni.Vertük az asztalhöz,vertük a földhöz és közbe szakadtunk a röhögéstől.Aztán vertük a falba,na úgy lejött.
2010. jan. 23. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
*asztalhoz.Bocsi.
2010. jan. 23. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszike^^ Mondjuk ez a verős cucc elég kemény xD

Amúgy a ragasztó Ilyen lilás rózsaszínen olyan mint egy szemcsepp..a csomagolása és a dm-be vettem :D

2010. jan. 23. 15:23
 5/7 anonim válasza:
Ismerem, énis olyat használtam, és tényleg jónak tűnt - másnapig. Akkor ugyanis elkezdtek lepotyogni, és ragasztgathattam vissza őket. Végülis elegem lett, és azt csináltam, hogy oldalról óvatosan elkezdtem alányúlni,és felfeszíteni, aztán lepattintottam őket - nem szedi le a körmödet és viszonylag gyorsan megy. Hajrá... :)
2010. jan. 23. 21:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi..^^ Mert attól féltem pont, hogy erős és hogy majd lekapja a körmöm :S De megnyugtattál :$ Elsőre csak a kisujjamra tettem fel mert nemtudtam hogy meddig lesz rajta ezek után..és ma kipróbáltam és leszedtem.. xD
2010. jan. 24. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó bő aceton biztos lehozza. Ha megengedsz egy megjegyzést... én nem ajánlom a ragasztós műkörmot! Tudom ,hogy sok embernek nincs pénze elmenni körmöshöz,viszont ezek az otthon ragasztott körmök nem valami "sterilek" könnyen begombásodhat a körmöd stb és szintén nagyon roncsolja! Ha mindenképpen ennél a megoldásnál maradsz, nézz szét kellékes üzletben és vegyél a "körmök" mellé egy fertőtlenítő lakkot (pontosan nem tudom mi a neve)...
2010. jan. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!