M+D kérdése:
Melyik márkának vannak a legjobb rúzsai? Nektek melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:40
5/10 anonim válasza:
Szerintem is a MAC, még a NYX színeit szeretem de az nem olyan tartós.
6/10 anonim válasza:
catrice, rimmel, maybelline olcsóbb drogériás vonalon
tudnak annyit mint a lancome rúzsaim : (
7/10 anonim válasza:
Előző! Próbáld ki a MAC-et! Nem fogsz csalódni!
Ami nálam alap dolog, és nagyon bevált, az a Dior Lip Maximizer! Valami fantasztikus!
8/10 anonim válasza:
köszi! már régóta szeretnék egyet, a barátnőmét próbáltam (matt árnyalatot) és iszonyatosan tartós, de sajnos szárít is. ha kifogyok a rengeteg felhalmozott rúzsomból, veszek egy-két macet : ) félek hogy ha már most vennék, csak megromlana a többi, mert nem használnám : D
9/10 anonim válasza:
Van egy rúzsalapja a mac-nek, az a neve, hogy pre prim lip! Nagyon puhává varázsolja egyből az ajkadat! Matt rúzsokat sose kenek fel nélküle! A cremesheenek alá nem szoktam, azok nem szárítanak, max akkor, ha ki van száradva a szám, és repedezett! Egyből orvosolja! :)
10/10 anonim válasza:
Jajj, és ezzel nem fogja kiszárítani a matt árnyalat sem a szádat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!