FIUK, LANYOK! Szerintetek milyen lenne ha 14-15 eves koromba mar lenne fultagitom?
5 év múlva megbánnád. még várj vele pár évet.
én is akartam köldökpiercinget ennyi idősen, de most már örülök, hogy nem csináltattam meg
14 éves vagyok és 20as a fülem...Már egy jó ideje van tágim.
Csak onnan tudom,hogy nem igazán bánom meg mert lassan 10éve imádom az ilyen dolgokat,ahogy rájöttem,hogy vannak ilyenek...Meg nem igazán változik az ízlésem.De a legfontosabb,hogy ne a divat miatt csináld,hanem mert tényleg tetszik,és eltudd képzelni magadon.
A divat mindig más lesz,de a füleden a lyuk nagy eséllyel megmarad,mert nem mindenkinek van annyi pénze hogy összevarrassa..
A tetoválással jobban vigyázz...Nekem is van egy..Ha érdekel több üzenetbe írhatsz.Itt nyilván leleszek pontozva,merthogy,jajj 14éves vagyok...
A festett hajról meg csak annyit,hogy ha gyakran festeted tényleg árt a hajnak,de azt bármikor letudod növeszteni,vagy átfestetni.:)
Mindenkinél más.:)
De amúgy 10 az általában simán vissza megy.Valakinek nagyobb is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!