Rendelt már valaki erről az oldalról, ilyen Real Techniques hasonmást?
2014. szept. 27. 10:14
1/3 anonim válasza:
Hát én ebayről rendeltem egy ilyen fazonú ferde ecsetet. Imádom, nagyon jó pugh, szépen felveszi az arcpírt is. Azt a kb 400 forintot határozottan megérte.
De ha jól számolom, ez a készlet így 8ezer felett van. Az összes szintetikus, ami azért mindenre nem jó, tehát az ecsetek egy részét nem tudnád kihasználni, meg ennél olcsóbban is lehet "gagyi" készleteket találni.
Bár ennyiből már eredeti RT-t is vehetsz néhányat, azzal egész biztos, hogy jobban jársz.
De ha ragaszkodsz ehhez, nézd meg máshol, szerintem ezek az árak nevetségesek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az infót
2014. szept. 29. 23:07
3/3 A kérdező kommentje:
most néztem az RT honlapján, hogy az összes ecsetük szintetikus, akkor elvileg ezek az utánzatok is ugyanazt tudják
2014. szept. 30. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!