Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Dm-ben lehet kapni jó spirált...

Dm-ben lehet kapni jó spirált jó áron?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert itt ahol élek,itt nincs Dm drogéria,de ma megyek egy másik városba.

Kinéztem neten egy Lovely curling pump up sprált,de az talán csak Rossmanban van.

Van ehhez hasonló keféjű spirál a dmben?

A válaszokat köszönöm.

2014. szept. 26. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, a sárga alapon piros mintás Maybelline duci spirálnak van ilyen hajlított keféje. De egyébként ezek a duci Maybelline-ek fantasztikusak, szerintem bármelyiket megveheted. :)
2014. szept. 26. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
a miss sportynak is van hasonló spirálja mint a curling pump up és ha jól tudom az is sárga :) én a lovely-t használom és imádom :)
2014. szept. 26. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtatok.Vègül narancssárga miss portyt vettem,ennek van hajlitott kefèje,árban is nagyon jó volt.
2014. szept. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!