Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ismeri valaki ezt a parfümöt?

Ismeri valaki ezt a parfümöt?

Figyelt kérdés
Hello! Egy férfi parfümöt keresek. A neve Oversized, de sem gyártót, sem más adatot nem tudok róla. A neten ezt az egy képet találtam róla: [link] Rengeteg helyen kerestem de semmi. Valakinek valami infó?

2014. szept. 25. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a Dougles uzletekben lehet kapni.:)
2014. szept. 25. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam, és ott azt mondták hogy náluk nincs ilyen. :(
2014. szept. 25. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik kép az? Csak a google képkereső jön be a linkeddel - kattints rá a képre, majd jobb gombbal a képre kattintva "kép címének másolása"
2014. szept. 25. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
[link] Bocsi, nekem megnyitotta a képkeresőt és kb 1 másodperc múlva odadobott a képhez.
2014. szept. 25. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszi, így megvan! Egy német fórumon megtaláltam neked, ez a Herren márka parfümje, ami eredeti parfümök másolatait forgalmazza. Az Oversized a Paco Rabane XS Pour Homme másolata. (nem a most menő Black XS, hanem az 1993-as XS)

Ha minden igaz akkor az illata aromás, fás, fűszeres némi citrusossággal.

Nem tudom, hogy lehet-e Magyarországon kapni, talán aluljárós parfümériákban vagy az Ázsia centerben, ahol forgalmaznak másolat parfümöket (nem hamis, csak másolat)

2014. szept. 25. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha viszont inkább édes-citromos kis fás fűszeres aláfestéssel, akkor a Black XS lesz mégis, csak a fórumon lefelejtették előle a blacket. Ez esetben könnyebb a helyzet hasonló utánzatot keresni (pl Lazell Dragon, Omerta Faktz, Close 2 Mr X, Blue Up Black Style, Jean Marc X Black, Chat D'Or Pacoro Man stb stb - ezek mind 2000 forint alatt kaphatók aluljáróban vagy az akciosillat.hu oldalon)

Ha viszont tényleg a régi XS lesz az, akkor nem nagyon fogsz másolatot találni, mert csak a most trendi illatokat másolják, a régieket nem nagyon forgalmazzák már. De megbízható online parfümériában az eredeti Paco Rabane XS 100ml teszter 9000 ft-ért kapható.

2014. szept. 25. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
A régi XS lehet mert ez egy igen régről fennmaradt darab, szerintem legalább 15 éve megvan, még Édesapámé volt. Én csak most találtam rá nemrég a szekrény rejtett zugában, és eszméletlen jó és tartós illata van. Na majd szagolok egy XS-t és kiderül. Köszönöm szépen a segítséget, ment a zöld kéz! :)
2014. szept. 26. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!