Lehetséges, hogy nem szeretem, ha van rajtam bármiféle smink?
szia:)
van ez így:)van, aki nem szereti a sminket, van, aki pedig nem tudna nélküli élni:)pl. egyik ismerősöm sem szereti a sminkeket, főleg az alapozót...mindig viszket tőle a bőre...:)
szóval a válasz: lehetséges:)
szia!
ez egyáltalán nem gond , ha így érzed jól magad ,legalább szellőzik a bőröd.Amúgy ne tudd meg mik vannak a kozmetikai szerekben is ,sajnos fele vegyszer.Akármilyen márkás cuccról van szó,,,bár most hallottam az alverde termékekről dm -ben árulják azok elvileg kevesebb káros anyagot tartalmaznak és nem is olyan drágák ,de nem biztos hogy mindenkinek beválik főleg a sminkes dolgokra gondolok.ÉN utálom az alapozót annyira elzárja a bőrömet ,meg amikor fújom az orromat akkor a zsebkendőt picit megszínezi.NIncs is rá szükségem mert nem vagyok az a pattanásos típus ,meg nekem nem is takarja el a pattikat,szóval nálam nem jött be.Én szemceruzát szoktam használni szürkéskék színű ,mert a feketétől olyan otromba tekintetem van :D meg jobban mázgálódik,szempillaspirálból meg van átlátszó ami csak kicsit emeli ki a pillákat de legalább nem lesz fekete a szemkörnyék amikor lemosom.mert utálok spirált lemosni !NÉha pirosítót is rakok orcámra:)azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!