Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehetséges, hogy nem szeretem,...

Lehetséges, hogy nem szeretem, ha van rajtam bármiféle smink?

Figyelt kérdés
Régebben használtam szempillaspirált és szemceruzát is, ezeken kívül viszont semmit. Most viszont még a szempillaspirált sem szeretem. Csak nagy ritkán rakok magamra. Nem tudom miért, de én inkább a "természetes szépséget" szeretem (ezzel most nem akarok beképzeltnek tűnni). Igényes vagyok meg ilyenek, csak van ez a dolog...Normális ez, hogy szinte már rosszul vagyok bármilyen sminktől?
2010. jan. 20. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

szia:)

van ez így:)van, aki nem szereti a sminket, van, aki pedig nem tudna nélküli élni:)pl. egyik ismerősöm sem szereti a sminkeket, főleg az alapozót...mindig viszket tőle a bőre...:)

szóval a válasz: lehetséges:)

2010. jan. 20. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

szia!

ez egyáltalán nem gond , ha így érzed jól magad ,legalább szellőzik a bőröd.Amúgy ne tudd meg mik vannak a kozmetikai szerekben is ,sajnos fele vegyszer.Akármilyen márkás cuccról van szó,,,bár most hallottam az alverde termékekről dm -ben árulják azok elvileg kevesebb káros anyagot tartalmaznak és nem is olyan drágák ,de nem biztos hogy mindenkinek beválik főleg a sminkes dolgokra gondolok.ÉN utálom az alapozót annyira elzárja a bőrömet ,meg amikor fújom az orromat akkor a zsebkendőt picit megszínezi.NIncs is rá szükségem mert nem vagyok az a pattanásos típus ,meg nekem nem is takarja el a pattikat,szóval nálam nem jött be.Én szemceruzát szoktam használni szürkéskék színű ,mert a feketétől olyan otromba tekintetem van :D meg jobban mázgálódik,szempillaspirálból meg van átlátszó ami csak kicsit emeli ki a pillákat de legalább nem lesz fekete a szemkörnyék amikor lemosom.mert utálok spirált lemosni !NÉha pirosítót is rakok orcámra:)azt szeretem.

2010. jan. 21. 10:09
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2010. jan. 21. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
ömmm... hát.... ----> NEEEM!!!!!!!L/16
2010. jan. 21. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen azt sem kéne tudnod, hogy mi az a smink és még te pattogsz?
2010. jan. 21. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
És akkor mit szólsz azokról akik 12 évesen festik magukat... Szerintem ha szolid akkor nem a sminktől lesz valaki K*rva! És attól még hogy valaki szeret plázázni, sminkelni, divatosan öltözködni mondjuk 14 évesen nem lesz se Plázapitsa se krva se semmi egyé csak nem akar ugy kinézni mint te vagyis a csórók
2010. jan. 22. 14:55
 7/11 A kérdező kommentje:
ezt most remélem nem nekem szántad!
2010. jan. 22. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem hanem az előttem lévőnek am ha igen miven? Megeszl baz+?
2010. jan. 24. 18:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudod nem attól lesz valaki csóró, hogy nem sminkeli magát... :] am b+ te!
2010. jan. 25. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtam h aki nem ssminkeli magát csóró, hanem h ugy néz kí. ":]"
2010. jan. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!