Szerintetek ez eredeti (gondolom nyilvan eredeti) gucci ora? Es mennyibe kerülhet körül belul?
Parancsolj:
Javaslom, automatát vegyél, ne hulladék kvarcot, mert az szinte biztos javíthatatlan, ha elromlik, az automata presztízse is mérhetetlenül nagyobb.
Nem gondolnám, hogy a képen látható óra eredeti. Nekem furcsa. De az is lehet, hogy több évvel ezelőtti kollekció része!
Az, hogy egy ilyesmi óra eredetiben mennyibe kerül, sokmindentől függ. Anyag, szerkezet, stb.
Ezért írtam neked a Gucci honlapját, ott meg tudod nézni az árakat, és tudsz következtetni!
Kb 500 eurótól indulnak az órák! De mindennek ott van az ára!
A képen látható óra nagyon gagyinak tűnik, 100% hogy nem eredeti. Szoktam vásárolni a Gucciban, igaz, hogy órám nincs, de párszor megnéztem őket, és ilyen gagyi szar nincs ott.
A Gucci weboldala szerint 375 és 2500 € között vannak az órák. (Ft-ban ~116 ezer és ~775 ezer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!