Melyik a kedvenc Paese sminkes kozmetikai terméketek? Paese Cosmetics
A Paese Rice Powder az egyik legeslegjobb púder, amit valaha használtam. A másik terméke, amit imádok az a Base Primer Matt (primer/alap). A szemfestékei pedig extra pigmentáltak. Nekem fekete van a Kashmir típusból, de nagyon-nagyon fekete, tartós és alap nélkül is erős.
Alapozókból nekem a Velvet Satin vált be a Natural árnyalat.
A Paese Hyaluron szérum pedig tökéletes! Egy közösségi vélemény oldalon olvastam róla litániákat és kipróbáltam. Szóról szóra igaz, nagyon jó. Persze egy nagyon fiatal bőr nem fogja értékelni :-)
Az utolsó, amit ebből a márkából próbáltam az a Paese Manifesto rúzs és az argán olajos arcpíre. Extra pigmentált és nagyon nagy a fedőképessége. A 915-ös árnyalat van meg a rúzsból és imádom, szinte csak ezt használom. Az arcpirosító szintúgy.
Remélem tudtam segíteni. Egyébként mindegyik termékét ki szeretném próbálni, mert árban és minőségben nagyon tetszik ez a márka.
Kedvenc Paese termékeim:
primer matt
liquid eyeliner tus
manifesto rúzs
art lip gloss
bamboo bambusz púder
argan arcpirosítók
mattyfyink powder
és természetesen a kashmir és az opal szemfestékei (mesések)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!