Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen állagú alapozó lenne a...

Milyen állagú alapozó lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

zsíros és egyben száraz bőrőm is van, folyton hámlik :S ez nem tom milyen, asszem vegyes bőrtípus. pattanások van amikor alig, van amikor viszont..elég sok van. bőröm nem fénylik, szerencsére. nem akarom hogy mégtöbb pattanásom legyen, vagy hogy megcsomósodjanak az az alapozó miatt:S milyen állagú alapozó lenne a legjobb? gondolok itt krém, por, stb. és mivel lenne a legjobb felvinni? márkát, árat, elérhetőséget (milyen üzletben) is mondhattok :) előre is köszönöm!

és még annyit szeretnék, hogy melyik a leghatásosabb bőrradírozó? akár házi receptet is írhattok, de boltban vehető bőrradír is érdekel! :)

még1x köszi!

2010. jan. 20. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:

ha zsíros de mégis hámlik a bőröd, lehet h alapvetően száraz bőröd lenne, de nem hidratálod eléggé, és attól zsírosodhat is! én mindenképp valamilyen hidratáló alapozót ajánlanék, nekem pl Maybelline-es Affinitone van és nem szárít,nem is zsírosít, pedig nekem is vegyes bőröm van. ezt bárhol megveheted, dm, rossmann, stb. 2000Ft felé van ha jól emlékszem. én kézzel szoktam felvinni, így tudom a legegyenletesebben eloszlatni, de ez személyfüggő.

bőrradírra van 1 tuti módszer: http://www.youtube.com/watch?v=zAF9PPhnatU

én kipróbáltam és nagyon jó! hidratál is meg radíroz is!

2010. jan. 20. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ! :)
2010. jan. 20. 19:26
 3/8 A kérdező kommentje:
megnéztem a videót, kicsit furcsa az a trugyi:D az a két krém kell bele(amit az elején mutatott), vagy nem? sajnos nem tudok angolul semmit..:D ha kell bele, akkor olyanokat hol tudok beszerezni? én is kiszeretném próbálni. :)
2010. jan. 20. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

nem kell krém bele, leírom a "receptet":

extra szűz olivaolajból kell 3 evőkanállal, 2 evőkanál méz, fél bögre cukrot mond a csajszi, ami ugye relativ... mennyi egy bögre? szóval én csak simán érzéssel tettem bele. jó sűrű legyen azért. összekavarod jó alaposan, és ennyi :)

2010. jan. 20. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi!! :)
2010. jan. 20. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:

még mindig én XD

annyit még, h. körkörös mozdulatokkal masszirozva viszed fel,kb 1 percig kell az arcodon legyen, és hetente egy-kétszer használd :)

2010. jan. 20. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönök szépen mindent, remélem nálam is beválik. még egyszer köszönöm kedvességed :)
2010. jan. 20. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
szivesen, hát remélem segítettem :)
2010. jan. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!