Ha szemhéjra viszem fel a csillámport, akkor jó egy sima szájfény is alapnak?
Figyelt kérdés
Tartós úgy is? És milyent kell venni csillámporból, minél apróbbat? A körmömre is próbáltam felvinni, de úgy se mutatott, elvesztette a csillogását a fedőlakk után. Másoknak olyan szépen fenn tud maradni szemhéjon is, sima körmön is, én mit csinálok rosszul, hogy végül alig csillog??2010. jan. 19. 22:49
1/3 A kérdező kommentje:
vagy esetleg a műszempillaragasztó???
2010. jan. 19. 22:51
2/3 anonim válasza:
szájfénytől csak ragadni fog a szemhéjad, ahogy pislogsz, de mért nem próbáltad eddig ki? lehet szemhéjtusokat venni rossmannban is,kifejezetten az egész szemhéjre,és csillámporos,és tartós.kis picike dolog,nem is drága,és sokáig eltart.én most spájzoltam be belőle
3/3 anonim válasza:
Én szoktam sima szájfénnyel, de csak egy vonalat a szempilláim tövébe, nekem tartós szokott lenni, de próbáld ki, aztán meglátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!