Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha szemhéjra viszem fel a...

Ha szemhéjra viszem fel a csillámport, akkor jó egy sima szájfény is alapnak?

Figyelt kérdés
Tartós úgy is? És milyent kell venni csillámporból, minél apróbbat? A körmömre is próbáltam felvinni, de úgy se mutatott, elvesztette a csillogását a fedőlakk után. Másoknak olyan szépen fenn tud maradni szemhéjon is, sima körmön is, én mit csinálok rosszul, hogy végül alig csillog??
2010. jan. 19. 22:49
 1/3 A kérdező kommentje:
vagy esetleg a műszempillaragasztó???
2010. jan. 19. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
szájfénytől csak ragadni fog a szemhéjad, ahogy pislogsz, de mért nem próbáltad eddig ki? lehet szemhéjtusokat venni rossmannban is,kifejezetten az egész szemhéjre,és csillámporos,és tartós.kis picike dolog,nem is drága,és sokáig eltart.én most spájzoltam be belőle
2010. jan. 19. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szoktam sima szájfénnyel, de csak egy vonalat a szempilláim tövébe, nekem tartós szokott lenni, de próbáld ki, aztán meglátod:)
2010. jan. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!