Szabad eBayen kozmetikumot vásárolni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami itthon nem kapható. Amerikából kaptam egy nagyon jó terméket, de sajnos itthon sehol sem kapható. EBayen láttam. Olyan áron, ami elképzelhető, hogy a kintinek megfelel, tehát nem tűnik olcsó utánzatnak. Mi a véleményetek, tapasztalatotok esetleg? Köszönöm2014. szept. 16. 16:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne próbáld meg, sosem lehet tudni, mit kevertek bele. Amúgy szerintem itthon is lehet jó kozmetikumokat vásárolni. Én a Rossmannban vásárolt essence márkájú termékeket nagyon szeretem. Amúgy az Avonban is csak jó cuccok vannak.
2/3 anonim válasza:
Vettem már több dolgot is, soha semmi baj nem volt egyikkel sem. Megbízható eladótól kell venni, nézd meg az értékeléseit. Előny az is ha nem kínai eladó.
3/3 anonim válasza:
simán vegyed! ha jó értékelésű az eladó akkor mindenképpen. én is szoktam rendelni kozmetikumokat. egyszer lettem becsapva, de az ebay visszaadta a pénzt. szóval tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!