Az igaz h 14 éves korban a lányok kitömik a mellüket?
Figyelt kérdés
Az osztálytársam mondta h az osztány fele kitömi a csöcsét. De én ezt valahogy nemtudom elképzelni. 14/F2014. szept. 12. 23:44
11/13 anonim válasza:
az igaz, hogy sok tini hord push-up melltartót (van benne egy vastagabb szivacs), hogy nagyobbnak tűnjön a mellük
de természetesen nem mindenki
a kitömködés nem hiszem, hogy túl gyakori lenne, hiszen az nincs rögzítve, kicsúszhat stb, nem lenne praktikus
12/13 anonim válasza:
Én egy évvel vagyok idősebb, de ez nem hiszem, hogy számít. Én sosem tömtem és push up melltartóm sincsen. Viszont sok osztálytársam hord vastag szivacsos melltartókat és többen tömték is. Emlékszem, általánosban volt egy lány, akit mindenki cikizett mert tesin észrevették, hogy ki van neki tömve zoknival, viszont másokról is hallottunk ilyesmiket, zoknival, zsepivel csinálták. Mondjuk kitömni valószínűleg kevesebben tömik ki, az gondolom nem olyan jó, mármint biztosan elmozog meg nem is olyan formát ad mint simán egy melltartó.
13/13 anonim válasza:
A push up nagyon elterjedt, az gyakorlatilag gyári tömés. De nekem gimiben 12.ben(magyarul 18-19 éves lány) volt olyan osztálytársam, akinek a tesi öltözőben rendszeresen potyogott ki a melltartójából a wc papír. Szóval igen, ilyen is létezik. Kis mellű lány vagyok, legalábbis ezt hittem magamról, amíg rá nem jöttem, hogy kb. a lányok 80%a push upot hord. Szóval tényleg gyakran a mell fele akkora mint amekkorának ruhában mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!