S. O. S.! Holnap (2014. 09.13) lesz nagynénimék esküvője. Kb.130-an leszünk. Bordó lesz a ruhám, igazi királylányos . Valami sminket szeretnék, de nem túl kirívót. Tudnátok képet vagy oldalt linkelni, hogy miként kell csinálni? Köszi! 13/l
Pontosabban itt a ruha nézegetést értettem és a lelkiekben készülődést :)
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Keress rá Takács Nóri okos kis videóira a neten. Nagyon jó tippjei és ötletei vannak.
És ha javasolhatom: ne tegyél túl sok sminket, mert egy 13 évesnek az inkább utcalányos hatást kölcsönöz, sem hogy a hamvas szépségedet kiemelné.
13.. :D még hamvas a borod,kis cuki aranyos..
smink 2 fajtát ajánlanék:
szemcruza ( alul felul a víz vonal) szempilla spirál + szájfény :)
vagy: szemhéj tus,szempilla spirál,szájfény :)
tobb nem kell nyugi. esetseg keress rá youtubon a "barbyesworld"-re. ott sok szép smink és haj van :)
Szemceruza nagyon qrvás ilyen fiatalon. (Idősebben sem szeretem, mert a sok szép nagy szemből egy pici vonalat varázsol.)
Ha eddig még nem sminkeltél, nem pont egy esküvőre kellene gyakorolni.
Szerintem is legyen szolid, ne körberajzolt szem vagy ilyesmi, hanem tényleg csak annyi, ami hangsúlyoz..
Itt talalsz tippeket:
Már sminkeltem magam nem ez lesz az első :D
Köszi a válaszokat :)
2óra múlva megyek a fodrászhoz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!