Mit tudok csinálni a körmömmel?
Szia,hagyjad úgy ahogy van,egy kis betadinnal kend be és tekerd körbe ragtapasszal.Valószínű le fog esni de majd pár napon belül elválik,hogy mi lesz vele.
Egyébként azért válaszoltam meg a kérdéseket mert,imádom a műkörmös nőket,ez tetszik a leg jobban egy nőn.Oda vagyok értük.
Ha gondolod küldhetnél majd egy képet.:-)
f/28
Kérdéseket helyett kérdésedet.
Ha küldesz képet akkor a műkörmödröl küldj ne a bibis ujjadról.:-D
1-2: Jézus. Wut?! Azért mert valakinek műkörme van, azonnal bejön neked? Wazz, itt bajok vannak. Különösen ha egy ilyen kérdésnél akarsz csajozni.
KérdezŐ: De mi a fenének téped? Mindenki tudja, hogy a műkörmöt papír reszelővel lereszeljük vagy töltjük. Tépkedni, vágni, fém reszelővel nekimenni hülyeség.
Először is áztasd ki, hogy a beleszáradt genny, dzsuva kijöjjön. Ha jól kiázott, akkor fertőtlenítsd és steril kötést rá. Utánna pedig gumi újjvédőt rá, hogy ne menjen bele a víz, kosz, szappan, miegymás mert a kezedet elég sokat használod.
Hát ezt olvasva még jobban elmegy a kedvem az ilyen műkörmöktől..
Nem jobb ha inkább a sajátod növeszted?Ápold megfelelően,vigyázz rá és szépen megnő,nekem már fél centis,és sokkal csinosabb mint a mű :)
Gratulálok...
Fertőtleníteni kell, és tetran kenőccsel kend, ha nem akarsz komoly bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!