Hogy lehet ilyen szépen kihuzni a szemet?
Figyelt kérdés
föleg hogy ugyanolyan mind a kető ugyanolyan vastag stb.:Sde a végén azt hogy kell? sose sikerül:S
azt értem h tussal.
2010. jan. 18. 18:00
1/7 anonim válasza:
biztos kéz kell hozzá. sok gyakorlás.
2/7 anonim válasza:
lehet sima szemceruzával is, a lényeg, hogy ki legyen faragva. ha elkenődik, akkor fülpiszkával igazíts rajta. gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás! én is úgy tanultam meg sminkelni, hogy otthon próbálgattam, a sok hülyeségből igazán szépek is elkészültek:D
3/7 anonim válasza:
Ehhez kézügyesség kell. Ha tudsz rajzolni, akkor oké, de ha nem, akkor nagyon kell gyakorolni.
4/7 anonim válasza:
heh már azt hittem, h egy tényleg precíz, szép vonalat mutatsz, de ez nem vmi gyönyörű... rozoga a szeme belsejénél, nem egyenes! ilyet szerintem tudnál különösebb gyakorlás nélkül is XD de amúgy ha szépet akarsz, akkor tényleg csak gyakorlás kérdése! meg persze megtalálni azt a tust vagy ecsetet amivel tudsz bánni :)
5/7 A kérdező kommentje:
tussal tudok vonalat huzni a legalább is a legtöbb jó lesz.de a vége sose lesz egyforma.
2010. jan. 18. 19:43
6/7 anonim válasza:
Pedig ez csak gyakorlással fog összejönni. Én évek óta tust használok, szinte minden egyes nap kifestem a szemem (ugyanúgy), de még így sem jön össze elsőre a végeknél. Fülpiszkáló segítségével lehet próbálkozni összeigazítani a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!