Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért darabos a rúzs a számon...

Miért darabos a rúzs a számon mindig?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor kiszokott száradni a szám és annak ellenére hogy mindig kenem valami zsíros ajakápolóval vagy krémmel mindig csak addig jó míg rajta van meg utána egy kicsit és emiatt semmilyen rúzst nem tudok használni mert felkenem, megszárad és darabos lesz meg a száj úgymond kis 'ráncocskái' közé megy és nem szép. Már sokféle krémesebb rúzst kipróbáltam de kis idő után az összes ilyen... Ha tudtok nekem írni krémesebb rúzsokat pontosan márka szerint vagy tapasztalatokat azt megköszönném!
2014. szept. 8. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Igyál több vizet, hidratálj. Nekem is volt ilyen. Másrészt használj a szájápoló előtt ajakradírt, a Lushnak van többféle ízben. :) Egyébként nekem nem a Labello (attól ált. még rosszabb lett) hanem ez -> [link] tette rendbe a számat. :)

Rúzsokból milyen fajtát használtál eddig? Nem mindegy sajnos ma már, hogy mit kenünk a szánkra. :S

2014. szept. 8. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ajakradírozz! az is jó amit az első linkelt, de sima cukor is jó. vagy az is, ha egy törölközővel vagy fogkefével gyengéden átdörzsölöd az ajkadat, ez leszedi a száraz, elhalt réteget, utána pedig vmi jó ajakápolót használj.
2014. szept. 8. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nekem ami jót tett a számnak az hogy labello vagy bármilyen olcsóbb szőlőzsírt meleg helyre tesszük nem felejtjük ott és sokkal könnyebben kenhető állagú lesz azzal kenem a számat 2-3xor és 1 hét alatt helyre jön. Bár én átlagosan 2-3 litert iszok minimum szóval igyál sok vizet mert a bőrödet is szebbé(és rugalmasabbá) teszi meg jót tesz a testednek! A cukor lebontásához is víz kell a szervezetenek szóval úgy igyál!
2014. szept. 9. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok!:) Első válaszoló! Az astornak a rúzsait használom ha kicsit is nem száraz a szám, mert azok ilyen krémesebbek, nem kemények és szárazok.
2014. szept. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!