Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barna szemhez milyen színű...

Barna szemhez milyen színű szemfesték illik/áll jól?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Hát inkább a világosabb árnyalatok! :) Mivel ha sötét (pl. fekete,barna.),akkor olyan egyhangúnak,búskomornak tűnik! Szerintem illik hozzá a kék,sárga,arany,ezüst,zöld...stb.:)

Próbáld ki mindet és majd rájössz!

Sok sikert!

2008. aug. 8. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a bronzos árnyalatok, valamint a lila és a zöld!
2008. aug. 8. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sötétbarna és nagy, hangsúlyos szemeim vannak, szőke hajam. Én nagyon szeretem a sötét sminket, fekete tussal vékonyan kihúzva, fekete spirál (a szempilláim is nagyok). Szerintem jól néz ki és nem bús komor, ahogyan az első hozzászóló mondta, sőt, gyakran mondják, hogy szinte csillog és világít a szemem így már messziről.

Egyébként munkában használok világosabb sminket is, nagyon szeretem az enyhén lilás, rózsaszínes, vagy arany gyöngyház árnyalatokat, de ezeket is csak szigorúan fekete szemceruzával és spirállal kombinálva.

2008. aug. 8. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

ha szőke a hajad:

alapozó: beige

púder: a bőrnél egy árnyalattal sötétebb

arcrúzs: őszibarack-rózsaszín

szemöldök és szempilla: barna

szemhéjárnyékoló: világosbarna

ajakrúzs: halvány rózsaszín

Ha más színű a hajad, akkor ide írhatsz: csirke05@citromail.hu.

Sok sikert!

2008. aug. 9. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Arany , bronz, barna, rózsaszin, piros, narancs, inkább meleg szinek
2008. aug. 10. 00:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot, kipróbálom! =D
2008. aug. 10. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem barna a szemem, és szőke vagyok...aszondják, h pl a kék nagyon jól áll...me gilyen lilás...(bár nem sűrűn sminkelem magam...)
2008. aug. 13. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!