Versace eros, megéri +6ezer forintért a tutira menni?
Figyelt kérdés
Már elég rég óra fáj a szívem érte, és most van némi pénzem amit rá szánnék de fájó szívvel. Ha parfümöt veszek akkor, jót ez a kiindulásom eddig a Lacoste Essential-t használtam, utána pedig ZARA-t. Ha a parfumeria.hu-ról rendelem 13000 forint a 100ml. De viszont találtam pár ajánlatot az OLX-en és fel is hívtam az összeset, mindenki becsületesen bevalotta, hogy nem eredeti a 100ml-s parfűm 4 ezerért. Úgy voltam vele, hogy ha kamut árul azt olcsón a 7,500 is még annak számít, de hamisítvány ként drága. A férfit felhívtam, érett felnőt hangja volt és mondta, hogy milyen parfűmöt használt, de olyat már nem lehet kapni és egy repülőtéren vette Hollandiába, mivel ajánlották neki, de nem tetszik neki. Ha valaki Hollandiába repülget megteheti, hogy ennyivel olcsóbban eladja igaz azt nem tudom, Hollandiába milyen árak vannak, szerintetek megéri megvenni vagy mennyek biztosra, de több pénzért.2014. szept. 5. 19:18
1/2 anonim válasza:
szerintem hamisítvány egy forintot nem ér.ismerősöm bebukott egyszer armani parfümmel, szinte totál víz volt az egész.semmi szaga nem volt. de azért is veszélyes mert allergiás reakciók léphetnek fel, ki tudja miből készülnek..
2/2 A kérdező kommentje:
Belemenne a személyes találkozásba is, és értelmes,kultúráltnak tűnt elve a szó használatából ítélve.
2014. szept. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!