Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok ha rimmelt...

Szerintetek sok ha rimmelt hasznalok?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok, nem nagyon akarom festeni magam, mert ugy erzem, hogy nem en vagyok..rimmelt szeretek hasznalni(Maybelline) eleg nagy pillakat varazsol, sokszor ugy erzem meg ettol is teljesen at alakul az arcom..szerintetek egy ennyi belefer, vagy nagyon nagy tole is a valtozas foleg ha lemosom??

2014. szept. 3. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A Rimmel és a Maybelline két sminkmárka. Talán szempillaspirálra gondolsz, hogy azt használod? Az egyáltalán nem sok. De ha nem érzed jól magad benne, akkor nem is muszáj festeni magad.
2014. szept. 3. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szempillaspiral...
2014. szept. 3. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én soha senkin nem vettem még észre a spirált, szóval én nem tartom soknak, max feleslegesnek. Persze szőke hajúaknak a szőke szempilláin biztos sokat változtat, de szerintem hozzájuk pont nem illik, max egy világosabb barna spirál. Fekete semmiképp.
2014. szept. 3. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Romániai vagy ugye?:D amúgy egyáltalán nem sok...
2014. okt. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!