Hol tudnék rendelni, vagy venni Chanel, Dior replike kozmetikumokat?
Jajj, nehogy vegyél replika kozmetikumot! Inkább vegyél olcsóbb kategóriás eredetit! Sosem tudhatod miből készítik a hamisítványt! Képes lennél a bőrödre kenni?
Aztán ha jönnek a kiütések, betegségek, akkor majd járhatsz a dokihoz!
Pedig hidd el, sokkal rosszabb... Sőt, össze se lehet hasonlítani! Ki tudja milyen helyen, milyen körülmények között gyártják! Hisz ugye tudod, hogy ez bűncselekmény? Valami eldugott koszos helyen csinálják!
Míg az alacsonyabb kategóriás de eredeti drogériaminőségű termékek be vannak vizsgálva, addig az illegálisan gyártott hamisítvány vackokat Kínából szerzik minden engedély nélkül! És sosem lesz Chanel vagy Dior.
Ha Chanelt vagy Diort akarsz, akkor menj be a Marionnaudba vagy a Douglasba!
Lehet én vagyok egoista, de én nem tudnék hamis szemfestéket, púdert rúzst a bőrömre kenni, túlságosan sajnálnám, hogy ilyen kotyvalékokat tegyek rá.De ha te úgy érzed, megérdemli a bőröd, hogy ezt tedd vele, csak rajta.Különben is ki látja, hogy az alapozód vagy púdered dobozán mi a márkajelzés? Senki...
De ismerem az ilyen fajta embereket, mint te. Az ilyen még a sz*rt is megvenné ha lenne rajta egy Chanel logó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!