Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Szőke vagy a Fekete áll...

A Szőke vagy a Fekete áll jobban egy 14 éves Lánynak?

Figyelt kérdés
igazából most barna a hajam, de nagyon unom...
2010. jan. 16. 21:17
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
én csak azért nem ajánlom a szőkét, mert tönkreteszi a hajat. meg nem tudom, nekem egy ideig az volt, és nem nézett ki egészségesnek. volt már barna kb. olyan mint eredetileg, de én is untam. én feketén úgy néztem ki mint valami gót csaj :D de amúgy más barna árnyalatok is vannak, nagyon szépek. meg ugye létezik a melír is, bár én nem tudtam betelni vele. kérdezd meg a fodrászod, mert hasznos tanácsokat tudnak adni.
2010. jan. 16. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
fekete
2010. jan. 17. 11:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a Válaszokat ^^
2010. jan. 17. 13:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 14 évesen felesleges befesteni a hajad.

ha meg befesteted később meg fogod bánni.

2010. jan. 17. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát szőkétől roncsolódik a hajad mert ki kell oxidálni, a feketét meg színezővel is meg tudod oldani. Egyépként a fekete öregít is, de így nemtudom megmondani, hogy melyik áll jobban csak azért leírtam, hogy tudd :)
2010. jan. 17. 15:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Szija :)

Én 13 vagyok, és nekem majd most februárba lesz szőkítve.Énis barna vagyok.Már sokat beszélgettem erről a fodrászommal.Ő azt ajánlotta, hogy a festés helyett inkább a természtes szőkítést csináljam meg.Igy nem olyan nagy mértékben roncsolod a hajad, és valamilyen szinten a sajátod marad :) Már vannak olyan szőkítők, amik oliva olajat is tartalmaznak. Ha esetleg érdekel, akkor irj e-mail :)

2010. jan. 17. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem se kéne befestened a hajad, na de mind1

de a már befested, akkor legyen szőke

2010. jan. 17. 16:12
 18/20 anonim ***** válasza:
az is fontos h milyen színű a szemed meg az arcbőröd...mert ha mondjuk sötétbarna szemed van akkor már nem állna jól a fekete haj...de 14 évesnek szerintem a szőke jobb mert a fekete öreges
2010. jan. 17. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekemis barna volt,és feketére festettem ;)

Jól álna neked is !!

2010. jan. 18. 14:01
 20/20 anonim válasza:
szőke. a fekete öregít.
2010. febr. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!