Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16/F szerintetek milyen...

16/F szerintetek milyen stílusú haj passzol a fültágítóhoz?

Figyelt kérdés

Stílus? Haj szín?

Vagy konkretan nekem milyen haj lenne jo fültágítóhoz? Https://www.facebook.com/whiSk. 012 A hajrol amire gondoltok linket elfogadok. Talan könnyebb mint leirni Es nem utolsó sorban a szőke hajamhoz milyen színű fultagito lenne jo?

2014. aug. 24. 22:48
 1/7 valaki63 ***** válasza:
szerintem az oldalt rovidebb felul hoszabb fazonillik a fultagitohoz:) es szerintem fekete legyen:)
2014. aug. 24. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! :) esetleg egy képet tudsz nekem linkelni ami nagyjából hasonló a te elképzelésedhez?
2014. aug. 24. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen az arc formád...

Bár nekem is van fültágítóm,én pont lesz*rom hogy mi illik...

Az a lényeg,hogy neked tetszik.:)

Mondjuk van,amelyik hajhoz tényleg elég furin néz ki..De ha neked mondjuk éppen az a haj tetszik és tágid is van.

Ne mi mondjuk meg neked...Bár ez csak egy a sok vélemény közül:)

2014. aug. 25. 12:00
 4/7 anonim válasza:

Szerintem ne agyalj azon hogy mi illene a tágítódhoz, mert ez hülyeség. Legyen olyan a hajad ami neked tetszik. :)

Egyébként fültágítóból szerintem az ezüst színű, meg a fekete néz ki a legjobban. És azon belül is inkább az olyasmik ami a képen is van. Amúgy nekem mindkét fülembe 12 mm-es fekete szilikon van. Én szeretem és talán a szilikon a legjobb minden szempontból. :)

[link]

2014. aug. 26. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! nagyon sokat segítettetek! :)
2014. aug. 27. 00:55
 6/7 anonim válasza:
Na, végül mi lett az összeállítás? :)
2014. szept. 6. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolóra hallgatva ugy döntöttem kicsit növesztem a hajam aztan majd kialakitok belolr egy oldalt rövidebb felül pedig hosszabb es félre söpört féleséget.. ami az arcomhoz es hozzam illik nem ami a fültágítóhoz :)es az utolsó kettő válaszolóra hallgatva a fültágítót meg azert csinaltatom meg mert nekem tetszik es ennyi :D tényleg Köszi még 1x :) egyébként meg csak fülbevaló van mert még gyógyulgat.. már nem faj de ha megnyomom kicsit erezni h még belül heges :) ha mar az is elmult es teljes egészében begyogyult akkor elkezdem tágítani. Arra esetleg otlet hogy hogyan csinaljam? Csigat nem akarok mert pocsek ahogy kilog a fulembol... hallottam "sufni" módszerről ( itthon kis targyakat keresni.. pl: fogpiszkalo, fultisztito palcika stb stb stb. Egyre nagyobbakat. Es ezeket folyton fertőtleníteni stb) errol mit gondoltok?
2014. szept. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!