Bebe vagy Labello? Indokolj (:
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 20:51
1/18 anonim válasza:
bebe mert a labello szárítja a szájat:S
2/18 anonim válasza:
Egyik sem, mert nem használok szőlőzsírt.
4/18 anonim válasza:
labellot használok, de csak azért mert szép színt is ad( passion fruit-os)
5/18 A kérdező kommentje:
oke h szines,de az nem praktikus repedezett szajra sztem :)
2010. jan. 15. 21:06
6/18 anonim válasza:
nekem nem repedezik :) de azért ki szokott száradni és arra a színes Labello is jó. amúgy ha nagyon a parktikumot nézem akkor nekem az használt a legjobban amit londonban vettem a superdrug-ban. kis tégelyekben van (rózsaszín, zöld, kék) a zöld aloe vera-s a legjobb :)
7/18 anonim válasza:
szerintem is szárít a labello rengeteg félém volt belőle pedig de már áttértem a bebére most a vaníliás van imádooom (L)(L)(L)
8/18 anonim válasza:
én labellot használok és szerintem nagyon jó! Egy nap alatt rendbe hozza a szám ha úgy érzem ki van száradva! Nekem bevált és szeretem! :)
9/18 anonim válasza:
Bebe, mert csak! :)
Na jó, azért mert jó és naggggyon finom az illata (zartrosé)
10/18 anonim válasza:
labello, abból is a kék hydro, mert finoman fényes lesz tőle a szám, vagy a cherrys is jó, mert attól piros lesz.
a bebéből van olyan, amitől úgy néz ki a szám, mintha megpenészedett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!