Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hordhatom ezeket...

Szerintetek hordhatom ezeket a fülbevalókat?

Figyelt kérdés

Régebben nem hordtam hosszabb fülbevalókat de most kereszt anyumtól kaptam 20 párat és nagyon tetszenek.

Csak egy gond van hogy nagyon cigányosan áll rajtam az összes. Nem vagyok az de annak szoktak nézni, sokat csúfoltak is miatta. Hosszú sötétbarna hullámos hajam van sötét szemem és ilyen sötét barna folt van mindkét szemem alatt amit persze sminkkel eltüntetek.

Mit tegyek? Nem akarom kereszt anyumat megbántani, de azt se akarom hogy annak nézzenek.

2014. aug. 19. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ha tetszik, és jól érzed magad benne, hordd. a sok idióta véleményével pedig ne foglalkozz, manapság már mindenki mindenre azt mondja, h cigányos...
2014. aug. 19. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Es akkor mi van??ha tetszenk hordjad nyugodtan!!! Nincs olyan hogy cigany fullbevalo meg magyat fullbevalo csak nem mindenkinek all jol minden fajta pl szines fulbevalo!!!!

Majd nezd meg az igazi uri holgyek vesznek fel akkar pici akar nagy szines fullbevallot ruhahoz..kiegiszitonek!!!!

2014. aug. 19. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Második, te túl sok szappanoperát nézel... az igazi "úrihölgyek" nem hordank bizsu ékszert.
2014. aug. 19. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Hordd kontyhoz.
2014. aug. 19. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
10%

3 as jah igazad van... az igazi uri holgyek 5 kg kutya lancot hordanak mindegy milyen csak arany vagy gyement legyen!!!!

Tv ben egy uri holguen szineszen vagy staron sem latni kilos drga koves ekszert!!!hidd el evy szolod ekszer ami megyen a ruhahoz stilusosan nez ki!!!de neked meg lehetne mit tanitani a divatrol!!!!

Kulfoldon elek es egy gazdag uri csalad sem hord kihivo kg fukszokat ahogyan en sem hiaba van:) az mar regi modi

2014. aug. 19. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi elirtam 2 es nek szantam.!!
2014. aug. 20. 08:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat hát megpróbálok túltenni a dolgon. És egyébként tényleg mindenre azt mondják manapság hogy cigányos.
2014. aug. 21. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!