Milyen alapozót és BB krémet kéne vennem?
Figyelt kérdés
Szeretnék sminkelni, de csak ilyen alap dolgokat. Semmi szempillaspirált meg rúzst. BB krémet és alapozót szeretnék csak használni. Hogy tudom kiválasztani melyik a jó, meg melyik az én színem? Még nem vettem smink cuccokat, szóval nem igazán értek ezekhez. És hogy ezeknek a használásához érdemes vennem valamilyen ecsetet, vagy aminek hívják? :D2014. aug. 19. 12:17
1/4 anonim válasza:
Egyszerre szeretnéd használni a kettőt?D:
2/4 A kérdező kommentje:
Hát hogy szokták? :D
2014. aug. 19. 12:22
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán szükséged van rájuk vagy csak a bőrödet akarod velük tönkretenni? Mert ha nincsenek komoly bőrhibáid, pirosság akkor felesleges ezek használata.
Mellesleg egyszerre csak egyiket kell használni, mivel a BB is ugyanolyan mint egy alapozó. Én Eveline mattító BB-t használok. Az eddig a legjobb amit találtam. Alapozó ecsetet is vehetsz, de nekem kézzel könnyebb felvinni, az eredmény is szebb lesz, szóval én nem használok ecsetet inkább. Alapozóból a Bourjois márkát ajánlom.
4/4 A kérdező kommentje:
Vannak, ezért szeretném használni. Köszönöm a segítséget
2014. aug. 19. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!