Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen olcsó BB krémet ajánlan...

Milyen olcsó BB krémet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Normál bőröm van, nincsenek igazán pattanásaim, csak a miteszerekkel és a bőrszín különbségekkel, orr körüli pirosággal küzdök. Olyan BB/CC krémet keresek amelyik olcsón beszerezhető dmben vagy rossmannban. Emellett olyat ami úgy fedne és egységesítené a bőrömet, hogy közben természetes hatása legyen. Mit ajánlotok? Mi a különbség a BB és a CC krém között?

16/L

2014. aug. 18. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a garniert ajánlom. 1700 akciósan. Rossmannban elég sűrűn van rá akció. Tudom ez nem olcsó, de nekem majdnem egy évig elég. A többi nem úgy fed, többet használsz és hát akkor abból meg többet kell venned. Én ezt tapasztalatból mondom.
2014. aug. 18. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én vagy öt fajtát próbáltam, a koreai BB-k és a Garnier szerintem zsírosak, hamar kopnak. A Helia D egy katasztrófa. A legjobban a Sleek BB-je jött be, nagyon jól fed és kellemes az állaga, de sajnos azt rendelni kell. A BB és a CC között semmi különbség, tulajdonképpen az egész BB dolog egy marketingfogás, ezek csupán fényvédős, enyhe fedésű alapozók mind, hidd el.
2014. aug. 18. 21:25
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Az Oriflame BB krémjét ajánlom neked.

Ha érdekel, írj üzenetet.

2014. aug. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!