Melyik a legjobb szemhéjtus illetve spirál ( ami hosszít) és nem olyan drága?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 11:00
1/4 anonim válasza:
Az én egyik kedvenc olcsó szempillaspirálom ami tényleg jó az a : Lovely-tól a False Lashes Mascara (rószaszín amiben van :DD) és a Rossmanba vettem 649-ért nekem használt ;)
2/4 anonim válasza:
Tusnak nekem a Manhattan zselés tusa vált be, spirálnak meg nem tudom mi számít dágának, de a Rimmel Scandal Eyes és a Maybelline One by one is kifogástalan, a második főleg :)
3/4 anonim válasza:
Astortól ezt vettem meg a héten: [link] nagyon jó és nem drága.
4/4 anonim válasza:
Szempillaspiral a NYC spiraljait nezd meg azt hasznalom nagyon bevalt imadom nagyon hoszu a szempillam tole csak ajalani tudom :) tus ban pedig az essen super fine ilyen filces fajtajat ajanlom , mert most vettem nem reg es intenzív szine van vagy is nem olyan hogy nyolcszor probalkozok vele hogy legyen szine :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!