Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor csináltassak köldök...

Mikor csináltassak köldök piercinget?

Figyelt kérdés
A sikeres érettségim után szerettem volna meglepni magam vele,de azt mondták,nyáron nem ajánlatos csináltatni. Nekem szeptembertől kezdődik az egyetem,emellett napi rendszerességgel sportolok is,ami úgy hallottam,az első pár napban -miután beszúrták a pc-t- nem ajánlatos. Tudnátok nekem ezekben segíteni? Illetve abban is,hogy Budapesten melyik helyet ajánlanátok a piercing szuratására?
2014. aug. 13. 07:47
 1/4 anonim válasza:

Nekem nincs köldök pc-m , de értek hozzájuk.

Bármikor csináltathatsz , csak vigyázzni kell vele hogy ne akkadjon be ennyi.

Senki nem halt bele a pc-töl :)))

Westend tattoo&piercinget ajálom.

Aránylag olcsó és megbizható szerintem !

18/L

2014. aug. 13. 09:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)

Akkor lehet,hogy majd a héten meg is csináltatom :)

2014. aug. 13. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem van köldök piercingem évek óta, de nem ajánlom nyáron megcsináltatni. Ha mindenképp mostanában akarod akkor legalább augusztus végén, mikor már talán annyira nem izzadsz és nem mész sehova nyaralni.

A Westendben csináltattam,de nem lettem maradéktalanul elégedett. Kicsit mintha ferdén szúrta volna a csávó...

2014. aug. 13. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyáron tényleg nem érdemes az izzadás és a strandolás miatt. Viszont egy ideig az edzést is jobb kihagynod miatta szerintem.

Barátnőm az Invictusban csináltatta, semmi gondja vele.

2014. aug. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!