Hol lehet venni Escada Moon Sparkle parfümöt, milyen az illata, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 22:10
1/4 anonim válasza:
Douglas-ben láttam, 15 000 forint az Edt változat, nekem annyira nem jött be, mert nem szeretem a fűszeres, keleties illatokat. Valamiért nekem az illatcsíkon is túl markánsnak tűnt az illat, olyan, amit az ember "20 méterre húz maga után az utcán". Ez nem jelenti azt, hogy neked ne tetszhetne... :P
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2008. aug. 6. 12:36
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött az illat. Az egyik kedvencem de sajnos még csak illatmintán szagoltam mert nagyon drága :(
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a férfi vagy a női változatára gondoltál-e, de ezen az oldalon mindkettő megrendelhető: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!