Hogyan vehetném rá édesanyámat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy septum piercinget. Szerintem jól állna. Nem, nem menőzni szeretnék vele, nem is akarok nagyobbnak tűnni, egyszerűen nagyon tetszik. Egy éve kérdeztem az ajak piercinget, akkor úgy érvelt ellene, hogy ronda marad a helye, ha kiveszem, meg hogy elfertőzödhet. Hozzátenném, 8 évesen ő rángatott el fülbevalót lövetni, mikor én egyáltalán nem akartam. Na most ugye a septumot ha kiveszem, nem látszik a helye. Meg nem is magamnak szúrnám, hanem steril szalonban szúratnám. Hogyan érhetném el, hogy megengedje?
15/L
2014. aug. 10. 00:48
11/13 anonim válasza:
Ha nem akarja akkor sehogy nem veheted rá. 15 évesen sajnos még kevesen fogják fel hogy a piercing és hasonló dolgok milyen hátrányokkal járnak... később te is megérted majd. Hallgass a felnőttekre, te jársz jobban vele.
12/13 anonim válasza:
Akik azt írják,hogy az iskolában hátrányod van miatta, szerintem baromság. Én az ajak pc-met általános végén csináltattam és ott sem szólt miatta senki. Középsuliban septum pc-m is lett. A jegyeim nem romlottak nem hinném hogy az embernek egy piercing miatt rosszab lesz a jelleme... Édesanyámmal kézenfogva mentünk el kiszúratni mindkettőt. A septumot már kiszedtem más okok miatt, de! Ha megfelelő méretű az ékszer simán befordítható, nem látszik(én suliban befordítottam), ezzel lehet meggyőzöd anyukádat :) 16/L
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:3
2014. aug. 11. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!