Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » PUNKOK, ROCKEREK, EMO-K, STB....

PUNKOK, ROCKEREK, EMO-K, STB. Fültágító? Lényeg lent. :3

Figyelt kérdés
Ugye hogy a fültágító sexy lányon?!:D Mondjuk már meg a sok divatmajomnak, hogy tévednek, a fültágítás igenis sexy is tud lenni, de majdnem hogy semmiképp sem undorító!<3<3
2014. aug. 7. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező, direkt játszod meg magad, vagy tényleg ennyire kis.... fruska vagy, komolyan, amit itt lerendeztél:

"Csalódás lvl999999. :'cc #2 <-- na őt szeressük, a többieket nem... :c De #4! Csak akkor ilyen undorhintó (igen, undorhintóxd), ha valaki felelőtlenül tágítja. Na és persze fültágító alatt nem ezt értem: [link]

Inkább erre gondoltam: [link]

Vagy: [link]

Nem értem mi benne az undorító... :'cc"

Hát, itt adtam volna neked két pofont, az tuti helyrerázna.

És ha már itt tartunk, Te sem vagy jobb a sok "divatmajomnál" az írásodat tekintve, bár kérdés, hogy a többi tulajdonságod is ilyen-e..

2014. aug. 9. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem visszataszító... akkor inkább piercing, az sokkal szebb :)
2014. aug. 11. 01:01
 13/14 anonim válasza:

én hiphoppos vagyok, és úgy gondolom, hogy ez alapvetően a hippikre, meg a raggae-sekre jellemző. Ott tuti, hogy mindenkinek tetszik!

Én személy szerint imádom, ha egy csajnak van (nem túl nagy!) sztem kib*szott helyes! - ahogy a tetoválás is!

de tény, hogy a hiphopp meg a raggae stílus gyakran összefonódik.

rocker körbe nehezebb az ilyesmit érvényesíteni. ugyanúgy, ahogy pl a feketére festett raszta hajat is?!?!?! (mert igen! van ilyen! O.o )

2014. aug. 11. 08:20
 14/14 nemezekazokadroidok válasza:
77%

Kezdjük ott, hogy a fültágítás egy több ezer éves hagyomány. Buddhának is ki voltak tágítva a fülei, ahogyan Tutanhamon fáraónak is. Több afrikai és dél-amerikai törzsnél is évezredes hagyomány. Bár tény, hogy az utóbbi években hatalmas nagy divat lett. Ahogyan az is tény, hogy azok az emberek, akik divatból csinálják előbb-utóbb megunják. Na meg általában pont ők menőznek vele, hogy mekkora van a fülükben. Ha valaki megunja, akkor egy bizonyos méretig összeszűkül. Vagy teljesen vagy pedig egy pár mm-ig. Ha pedig nagyobb volt az illetőnek, akkor állítólag bármelyik kórházban összevarrják TB-re. De ha nem, akkor Zagyvai Gábor és Komáromi Gergely testmódosító és tetováló művészek is összevarrják. Mondjuk ők pénzért. Zagyvai pl. 10 ezer Ft-ért hoz helyre egy fület, kettőt pedig 17 ezer Ft-ért.

Mellesleg teljesen stílusfüggetlen a dolog. Ha tetszik és szeretnéd, akkor kitágítod, ha nem, akkor nem. Ennyi az egész. Nem kell belemagyarázni semmit se. Azzal meg, hogy kinek milyen a zenei stílusa és illik-e hozzá a fültágító, csak a gyerekek meg a gyerekes gondolkodású felnőttek foglalkoznak.

Bizonyos országokban (USA, Anglia, Németország, Oroszország) teljesen elfogadott dolog a fültágítás. Viszont itthon még mindig negatívan viszonyulnak hozzá. Nap, mint nap találkozok olyan emberrel, aki azzal jön, hogy szerinte gusztustalan. Viszont rengeteg olyannal is, akinek tetszik. Itt mutatkozik meg a tolerancia és az intelligencia. Ha valaki amiatt lenéz valakit, mert fültágítója van, az intoleráns és unintelligens. Nem kell velük foglalkozni.

Számomra semmi extra vagy különleges nincs a fültágítóban. Sőt, szinte már észre sem veszem, ha valakinek van. Nem ez alapján döntöm el, hogy egy lány szexi-e vagy sem. Vagy hogy valaki milyen ember. Főleg, hogy rengeteg ismerősöm van, akinek van fültágítója. Ahogyan nekem is. Ráadásul a többségük 20 évesnél idősebb. Sőt, még 30 évesnél idősebb ismerősöm is van, akinek mindkét füle ki van tágítva.

Ha állásinterjúra megyek, akkor ki szoktam venni és leragasztom Leukoplast-al. Ha ünnepségre vagy olyan helyre megyek, ahol elegánsan kell kinézni, akkor vagy orvosi fémet, vagy pedig fát teszek be, mert hát ezek azért csak szebbek, mint egy műanyag vagy szilikon. Ráadásul a fából készült tágítók a legegészségesebbek, mivel teljesen természetesek.

Úgy gondolom mindent leírtam ezzel kapcsolatban. Ha van még kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan.

23/f

2014. szept. 1. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!