Tudtok nekem ajánlani fekete szemhéjtust?
Legyen jó könnyen kezelhető ecsete; legyen tartós de azé ne kelljen szétdörzsölni a szemem leszedéskor mert érzékeny; meg ami fontos hogy MATT FEKETE legyen. Volt már egy szemhéjtusom de az fényes fekete és gagyin áll na meg megdörzsöltem a szemem oszt lepergett róla. És azé legyen baráti ára (2000Ftig). Ja és kezdő vagyok e téren azis érdekelne hogy ti hogy teszitek fel szépen valami trükk?? Milyen ívet húztok vagy ez függ szemformától??
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Oszt,azé... Hát ezek igazán illenek egy nőhöz...
De ezt félretéve amit én tudok ajánlani az a L'oreal Carbon Balck nevű szemhéjtus valamint a Studio Eyes,de az nem tudom milyen márkából van. Ha szép vonalat akarsz húzni akkor YouTube-on kereshetsz videókat,csak be kell írnod,hogy Liner Eye és kifogja dobni:)
A studios Maybelline, de az nagyon tartós. Én alig tudom lekaparni a szememről. Viszont azt nem értem ha ki vagy sminkelve miért dörzsölöd a szemed?
Én szeretem a NYC, az essence, az Aden és a Rimmel folyékony tusát.
A szép tusvonal titka a sok gyakorlás!
Olyan lehetséges, hogy az én szememen másképp adja vissza a színt??
Még egy kérdés zöld szemem van; nekem a fekete tusvonal tetszik de sok helyen olvastam hogy zöld szemhez a barna illik ez igaz?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!