Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért hámlik ennyire az...

Miért hámlik ennyire az arcomon a bőr?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen észrevettem, hogy a " T " vonalban hámlik az arcom. Úgy hallottam a klóros víz kiszárítja az ember bőrét és akár ettől is lehet. Épp ezért krémezem sima arckrémmel reggel este. Mind hiába. Ha krémezem, ha nem ugyanúgy marad a hámlás. Emiatt sminkelni se tudok mert nagyon meglátszik az arcomon. Ha valaki ezügyben tud segíteni, kérem tegye meg.
2010. jan. 12. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

radírozd le, hátha jobb lesz.

konzultálj kozmetikussal és/vagy bőrgyógyásszal.

2010. jan. 12. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:

jajj nálam is ez a helyzet. :S

Mostanában jött elő. Soha nem volt ilyen az arcom. Lehet a hideg miatt is nagyon kiszáradhat. Ráadásul én néha dörzsölöm is,mert zavar. A szemöldököm vonalánál is van,és tiszta piros lesz.

Leradíroztam és attól dörzsölődött a bőrőm még jobban,ezért még másnap is piros voltam.Pedig óvatos voltam.

Szóval nekem is arckrém maradt,testápoló, kamillás arckrém. Remélem hamar elmúlik.

2010. jan. 12. 17:51
 3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon érzékeny bőröm van és majdnem mindenre kipirosodással ill. hámlással reagál. Nekem a Babé arctisztító tonik vált be, igaz nem túl olcsó, mert 200ml 3000ft. De azóta amióta ezt használom sokkal simább, tisztább a bőröm.
2010. jan. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!