Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha a szemöldök vonalába...

Ha a szemöldök vonalába csináltatok kozmetikai sminktetoválást, attól még a szőrszálak megmaradnak?

Figyelt kérdés
Azért szeretném megcsináltatni, mert mikor a kozmetikus befesti olyan szép, de kb. két nap után le is kopik. Ezzel pedig tartós lenne. Csak egészen visszafogott, természetes hatásúra gondoltam. Viszont azt nem szeretném, ha a rendes szemöldököm kihullana. Nyugtassatok meg, hogy az is megmarad!
2010. jan. 11. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Megmarad!
2010. jan. 11. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

mielőtt megtennéd: a természetes szemöldök a divat,a csodálkozó ceruzával rajzolt ,tetovált szemöldök nem szép látvány,és nem természetes.

és a tetoválás fájdalmas is,ne hagyd magad rábeszélni,mert megöli az arcod természetességét.

puszi : egy természetes szemöldökű lány :)

2010. jan. 12. 01:32
 3/5 anonim ***** válasza:
De miért akarod, hogy természetes hatású legyen, mikor lehet természetes is?
2010. jan. 12. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam rajta,hogy tetováltatok, szép természetes szemöldököm lenne de ugy gondoltam,hogy jobban állna ha szemceruzával ki lenne húzva ezért kiszedtem vékonyra és már több mint fél éve minden reggelem úgy kezdödik hogy kihúzom magmnak este pedig lemosom... így ha meggondolnám magam akkor nem kell aggódnom hogy esetleg kihullik
2010. jan. 13. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom megmarad,de off: hát azért nem lehet természetes a szemöldöke, mert gondolom olyan halvány, vagy kevés, hogy nem látszik. :)
2010. jún. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!