Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használható? (Bővebben lent)

Használható? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha poralapú prúdert arc krémmel összekeverjük, és teljesen is sikerül eldolgozni benne, használhatjuk-e? Vagy az órák folyamán észrevehető lesz, esetleg megrepedezik?
2010. jan. 11. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld ki mikor otthon vagy.
2010. jan. 11. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld ki, de szerintem olyan lesz mintha először a krémet majd a porpúdert vinnéd fel:)
2010. jan. 11. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmit nem fog érni szerintem. A krémtől zsíros marad az arcod de legalábbis biztos nem lesz matt.

A púder nem fogja befedni így a színe is marad amilyen és nem lesz fedés rajta vagy hogy fogalmazzak :)

Idővel a púder bizonyos helyeken összeáll, vagy olyan lesz mintha akkor vitted volna fel az arcodra de nem dolgoztad volna el csak egy nagy ecsettel rácsapkodtad volna és a kis szemcsék ott fognak állni. És majd darabokban válik le az egész.

Én folyékony alapozót hígítok néha krémmel, az se a legjobb de talán a púderes megoldásnál mégis.

Egyébként tényleg próbáld ki ha otthon vagy, kend fel reggel és estig meglátod hogy bírja. Lehetnek kivételek.

2010. jan. 12. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!