15 éves keresztlányomnak milyen fiatalos, friss illatot ajánlotok? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Névnapja lesz és gondolkoztam, hogy meglepem egy parfümmel. Tudom kicsit merész ajándék de tudom hogy örülne egy jól választott illatnak, annak idején én is nagyon örültem. Olyanra gondoltam ami finom, könnyű illat, nem szeretnék se nagyon édest, se túl fűszerest, inkább valami könnyű tényleg egy hétköznapi illatra gondoltam, ami gyümölcsös- friss. Ja és árba se legyen nagyon drága. Tudtok ilyen illatokat? Nem tudom melyiket nézzem meg egyáltalán!2010. jan. 11. 14:30
12/18 anonim válasza:
kylie minogue - showtime :) Szerintem kellemes illata van
13/18 anonim válasza:
A Puma parfümöknek nagyon jó illatuk van! Főleg a Puma Flowing a kedvencem! :) Olyan fiatalos!:)
14/18 anonim válasza:
Én Mel Merio-t használok, kéket:) Szerintem nagyon jó:) Friss, gyümölcsös illatú, nagyon jó tényleg:):) Rossmanban is lehet kapni, és asszem csak 1600 Ft, nem is sok:)
15/18 anonim válasza:
én pl nemrég vettem ilyet :
Halle lehet a neve gondolom,szal inkább csatoltam a képet..kicsit olyan karamella illatra emlékeztetett engem legalábbis :D nagyonjoo:D
és én pl most ilyet használok,a barátomtól kaptam fuu szerintem eszméletlen jó! :D
amúgy én spec. 14 éves vagyok :) szóval lehet neki is bejönne,de nemtudom..csak 1 feltételezés :P
16/18 anonim válasza:
Nekem is Halle van, tényleg nagyn kellemes, szerintem mézillatú. Viszont az komoly, alkalmi parfüm, nem friss, inkább mély és édes. Tényleg isteni illata van.:) De szerintem nem egy 15 évesnek.
28/N
17/18 anonim válasza:
nem kell rögtön leszólni :) én pl felnőttnek vettem. de szerintem nehogymár te döntsd el,h mit vegyen neki :D csak a véleményedet kérte ki,nem azt h eldöntsd :D ;)
18/18 anonim válasza:
Jézusom:D Ne haragudj, nem leszólni akartam, csak leírtam én is a véleményem. A kérdező friss és fiatalosat keresett, segíteni próbáltam. Semmi rossz szándék nem volt bennem ellened, bocsi, ha beszólásnak érezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!