Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Henna festéket/port hol lehet...

Henna festéket/port hol lehet kapni Budapesten?

Figyelt kérdés
A Kálvin tér közelében tudna nekem vki mondani olyan helyet, ahol beszerezhető henna por. És persze az árát, hogy mennyire drága, mert az árakat annyira nem ismerem. És ha veszek port, akkor azt csak vízzel kikeverem, de mennyivel? Hogyan kell? Előre is köszönöm!

#henna por #henna esték
2014. júl. 30. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A kálvin tér közelében sajnos nem tudok boltot, én ezeket ismerem:

Cosmio bolt Budán a Mammuttól kb 5 perc sétára, 100 g henna 700 Ft (webshop is van)

multi-vitamin.hu, vagy ezek két boltja (Nyugati, vagy Bartók Béla út), khadi hennát lehet venni, ezt csak vízzel kell kikeverni, kb 2000ft/100g

Herbaház, khadi vagy classic henna (goloka), előbbi 2000/100g, utóbbi kb 1000/100g

Szép Kis India bolt, Wesselényi utca közelében, az itteni árakat nem tudom

Jászai Mari tér, két biobolt is van, az egyikben khadit, a másikban golokát árulnak.

A khadin kívül mindegyik fajtához ajánlom a citromlevet, ha intenzívebb színt szeretnél, az adagolás meg helyzetfüggő, látni fogod, mikor lesz tejfölszerű, kenhető, de nem csöpögős állaga.

Ha túl híg, akkor adj hozzá egy kis mézet, cukrot, (vagy több hennát) és kész:-)

2014. júl. 30. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyos vagy! Nagyon szpen köszönöm!:))
2014. júl. 31. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!