Szájfényt így, kenjek az számra?
Figyelt kérdés
Bocsi hogy ilyen módón tettem fel a kérdést, de az lenne a lényege hogy: Nekem az első két fogam igen csálén áll, viszont nem tudom megcsináltatni, egyéb okok miatt. Szeretnék szájfényeket, rúzsokat használni. Szerintetek így is használhatok? Nem nézne ki idiótán? Milyen árnyalatokat válasszak?2014. júl. 30. 11:45
1/2 anonim válasza:
Az árnyalat a bőröd, a hajszíned és a ruhádtól függ. Attól még lehet szép a szád, amit ki akarsz emelni a szájfénnyel, csak mert csálé egyik-másik fogad.
2/2 anonim válasza:
Te tudod, de nyilván ezzel kiemeled a szád és azt a területet, beleértve a fogaidat is. Nem biztos hogy előnyös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!