Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez sok minknek számít 17 évesen?

Ez sok minknek számít 17 évesen?

Figyelt kérdés
Igazából csak szempillaspirált szoktam használni meg szemöldök ceruzát(sajnos rövid picit a szemöldököm ezért halványan kihúzom de egyáltalán nem feltűnő eddig minden barátnőm azt hitte hogy természetes). Néha ha van valami bőrhibám esetleg korrektor. Az arcomra semmi sminket nem kenek mert utálom ha valami befedi az egész arcom, legszívesebben akkor levakarnám. Szerintetek ez így elfogadható? 17l
2014. júl. 29. 20:36
 1/8 A kérdező kommentje:
*sminknek
2014. júl. 29. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Dehogy sok.
2014. júl. 29. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Tökéletes!
2014. júl. 29. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
ahogy leírtad ez a visszafogottabb kategória, nyugi:)
2014. júl. 29. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Végre egy normális és intelligens lány! Tökéletes ez így!
2014. júl. 29. 21:04
 6/8 anonim válasza:
ez egyáltalán nem sok, csak az alap, ez elég, én sem szeretem ennél többet kifesteni magam, max.ha olyan helyre meek akk tus, de az is egy honapba max 2-szer
2014. júl. 30. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Imádom a "sok a csak szempillaspirált használok sminkem" (igen megspékelted a néhai korrektorral meg a nem látszandó szemöldökkihúzással) Most komolyan kérdező, Te is pontosan jól tudtad, hogy EGYÁLTALÁN NEM SOK, csak akartál pár "huuu ettől de okos, jó lány vagy" commentet (ahogy látom már egy meg is van, bár hogy hogy jön a kevés smink és az intelligensség össze azt nem tudom ,mert szerintem abszolút nem azon múlik, hogy valaki mennyire intelligens hogy mennyi sminket tesz fel)

Tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme van, hogy kb nem is smink amit felteszel, mert egy szempillaspirál önmagában egy annyira alap dolog és akkor megkérdezed hogy 17 évesen ráadásul SOK-E meg ELFOGADHATÓ-e !

NEM, egyáltalán nem sok, sőt az a normális ha egy 17 éves lány azért egy alap sminket ami lehet egy kis szemhéjfesték, szemceruza, spirál, ha kell akkor alapozó , szájfény feltesz.

2014. júl. 31. 02:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem hiszem hogy a sminkem miatt tartana valami okosnak :D . csak tudod a környezetemben élők szerint már eleve sok ha szemöldökceruzát használok. ezért gondoltam megkérdezem hogy ez tényleg sok lenne e így. részemről nem számít soknak... de volt már aki mondta ami kicsit elbizonytalanított. szóval szerintem nem kell azonnal a legrosszabbat feltételezni úgy hogy közben nem is tudsz semmit :). Ha meg ilyet akarsz írni írd valaki más valakinek mert én csak a válaszra vagyok kíváncsi a kérdésemre. Egyéb dolog nem érdekel. További szép napot!
2014. aug. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!