Szerintetek hol tudok beszerezni egy ilyen karkötőt vagy mi ennek a pontos neve?
olyat nem lehet külön kapni, az két gumikarkötő egyben, legalábbis azhiszem ugyanarra gondolunk.
úgy kell csinálni, hogy fogsz két rugalmas gumikarkötőt. Egymásra rakod őket úgy, hogy legyen metszetük és két oldalt két félhold látszon, a bal oldali karkötő legyen alul. az alul lévő karkötő két oldalát megfogod egybe(a baloldali hold külső oldala és a metszet jobb oldala) és húzod felfelé, miközben a másik karkötő köztük maradt részét meg lefele húzod közöttük és egybefogod a jobboldali hold külső részével. Remélem érthetően írtam le, ha nem megy, akkor írj és rajzolok egy képet róla :)
A neve:jelly bracelet.
én most vettem karácsonyra ilyet.
A Bijou Brigitte be lehet kapni. 4 db van egy csomagba és csak színeset kaptam akkor, fekete éppen nem volt. De megvettem. 390 ft volt.
Van benne sárga,neonzöld,narancssárga,meg pirosas. ilyen--> [link]
Én a gyerek részlegnél találtam rá, de ha mondod hogy színes gumikat akarsz amiket össze lehet fűzni, akkor is tudni fogják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!