Bratilla kérdése:
A Rossmannól milyen szemöldökceruzákat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Barna hajam van, a szemöldököm viszont túl semmilyen, ezt szeretném korrigálni. Van ötletetek?2014. júl. 29. 13:57
1/6 anonim válasza:
Catrice vált be nekem a legjobban,már vagy 5x újravettem.
2/6 anonim válasza:
Én is Catrice-t használok, de az Essence sem rossz, régebben azt használtam. A lényeg, hogy próbálj minél természetesebb hatást elérni vele, és ne legyen túl sötét és mű hatása.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is a természetes hatásra törekednék, megjegyzem ezt a Catrice márkát, amit mondtatok. :) Még az Essence szemöldök ápoló készletét néztem ki, de nem tudom, hogy a por a jobb, vagy a ceruza. Erről van tapasztalatotok?
2014. júl. 29. 14:51
4/6 anonim válasza:
Essence ceruzát használok sötétbarnát és nagyon jó!
6/6 anonim válasza:
NYC sötétbarnáját használom :) a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!