A bizsu fülbevalóktól piros lesz a fülem és kicsit viszket. Tehetek valamit (azon kivül hogy nem hordok fülbevalót, vagy másmilyet) vagy viseljem el? 16/L
2 oka lehet.
Begyulladt --> Kend be az elleni kremmel.
Allergias a borod a bizsura (tapasztalat) nem tudsz mit tenni max hogy felorankent kiveszed es be kened.
Ezresért már lehet kapni kis ezüst karika fülbevalót.
Ha veszel néhány bizsut, ugyanott vagy.
Szia!
Lehet, hogy fém (nikkel) allergiád van, szerintem nézesd meg bőrgyógyász orvosnál, hogy tudj róla! Semmiképpen ne "viseld el"!
Most nézegettem, a 14 karátos kő nélküli arany fülbevaló, kb 10000 Ft-tól kezdődik, a karika fülbevaló, 13000 Ft-tól, tudom, ez sok pénz, talán szülinapra, Karácsonyra kérhetsz ilyet a szüleidtől, nem tudom, megengedhetitek-e? Minden esetre ha igen, szépen lassan, évről évre elkezdheted felépíteni a kis ékszer kollekciódat, ami már nem bizsu, hanem minőségi ékszer lesz és időtálló. Én modell autókat gyűjtöttem fiúként, egy lány esetében teljesen normális, ha szereti a szép ruhákat és a minőségi ékszereket!
nekem is ilyen volt a bőrőm h a bizsut nem bírta.. sőt néha semmilyen fémet nem rakhattam be a füllyukamba :/
9 éves voltam mikor kilyukasztották a fülem. fél évig bírtam a fülbevalókat, aztán végleg ki kellett venni a fülbimet mert annyira begyulladt tőle a fülem h már a torkomra is ráment a gyulladás!
DE!!! rá 3 évre megint kilövettem és most meg bármit berakhatok akár több hétre is benthagyhatom mert semmi bajom nem lesz tőle. :)
ÚH ne aggódj ! lehet hogy te is így jársz mint én ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!