Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért látok mindenhol ocsmány...

Miért látok mindenhol ocsmány szemöldököket?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy tetoválás, vagy rajzolt... de valami borzalmak ezek a fekete vagy műbarna, vastag, természetellenes rémségek!

Nektek sem tetszik?

2014. júl. 21. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig jobb, mint az elmúlt x év divatja, a vékony félkörív szemöldök:D
2014. júl. 21. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik a legtöbb, de vannak szépek is. Kedvencem az mikor valaki kritizálja mások szemöldökét miközben az övé is tök gáz :D
2014. júl. 21. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs időm mások szemöldökén kikészülni. :D

Ha neki úgy tetszik, ha nem rasszista, vagy nem sajátít ki semmilyen szinesbőrű kultúrát, akkor engem nem érdekel az ilyesmi.

2014. júl. 21. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem készültem ki, nekem csak jó, ha idétlenül néznek ki :D
2014. júl. 22. 07:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mindig jót nevetek rajtuk. :D
2014. júl. 22. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért,mert már évek óta nyomatják a női magazinok, hogy a buja, vastag szemöldök a divat,és nem baj,ha neked nem olyan,rajzold meg. Aztán az ember megrajzolja, és az új vastag szemöldök tényleg kicsit megváltoztatja az arcnak a karakterét,lehet gyönyörködni benne meg gyártani a fényképeket a fürdőszoba tükör előtt, csak az a baj, hogy élőben, természetes fénynél szarul néz ki, látszik, h meg van rajzolva. Engem 2 éve elkapott a vastagszemöldök láz, és minden nap gondosan megrajzoltam, de szólt a pasim, h ne tegyem. Azóta megtaláltam az ideális formát és vastagságot. Utólag tök egyértelmű, hogy szar volt, de utólag mindig okos az ember.
2014. júl. 24. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Az enyém kellően sötét és vastag, így nem kell rajzolgatnom.

A természetesen vastag szemöldökkel nincs is bajom.

De a furcsa ívűre kitépett/tetovált/festett szemöldökök baromira elcsúnyítják az arcot és furcsa, hogy nem veszik észre magukat ezek a lányok :)

2014. júl. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!